זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת שום, קמח, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו המבורגרים בדיינר שיקגו, המבורגרים במסעדה, ו Chicago Burger Week: The Chicago Deep Dish פיצה בורגר (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 4 כוסות מים, פלפלים אדומים קלויים או סלרי, בצל, רוטב סויה, אבקת בצל, אבקת שום, פלפל, ומלח לרתיחה בסיר על חום בינוני. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות. מערבבים את שיבולת השועל, פטריות, וקמח ומבשלים 5 דקות יותר.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים לקערה ומקררים.מחממים תנור ל 177°; מעיל גיליון אפייה עם תרסיס בישול או קו אותו עם סילפט. תערובת צורה לקציצות ואופים על תבנית אפייה מוכנה במשך 15 דקות. הפוך ואפה עוד 10 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
גריל חום בינוני גבוה. מניחים רדיד על גריל ומעיל עם ספריי בישול. המבורגרים על נייר כסף במשך 7 דקות לכל צד.