המבורגר בייקון גדול עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1125 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן, עלה דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 86%. נסו סרף בורגר טורף (המבורגר בגריל עם לובסטר ובייקון), לביבות חמאה אפויות גדולות ורכות, ו המבורגר בייקון גדול (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה שלבו את התרד, ווסטרשייר, הביצה והמלח והפלפל, לפי הטעם. בעזרת מטרפה מערבבים את החומרים עד שביצה מתפרקת ומשולבת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב ווסטרשייר
תרד
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים את הבשר ובידיים, מערבבים עד לאיחוד יסודי. מעצבים את תערובת הבשר ל -4 קציצות אחידות, כך שיתאימו לגודל גליל הקייזר, ושמים גומה קלה בגודל 1/4 אינץ ' באמצע כל קציצה כדי לאפשר לה להתבשל בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
Kaiser Bun
בשר
4
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. לחלופין, מחממים גריל לבינוני (350 מעלות פרנהייט) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
גריל
5
מחממים את הברוילר על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מוסיפים את הקציצות למחבת ומבשלים כ -4 עד 6 דקות. הפוך את ההמבורגרים ובשל עוד 4 עד 6 דקות להמבורגרים בינוניים-נדירים. לחלופין, צולים את הקציצות שלא נחשפו במשך 4 עד 6 דקות, ואז הופכים וצולים עוד 4 עד 6 דקות. מעל כל קציצה חתיכת גבינה ושמים מתחת לצלייה כדי להמיס את הגבינה. לחלופין, לסגור את הגריל העליון, ומבשלים עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
מחבת
גריל
7
לכל המבורגר מורחים את תחתית הגליל עם 1/4 מהמיונז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
מורחים
גלול
8
שים את ההמבורגר על המיונז ומעליו 2 פרוסות הבייקון וחלק מהבצל. מכסים בחלק העליון של הגליל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
בצל
בייקון
גלול
9
שלב את כל המרכיבים, למעט הבצל ועלה הדפנה, בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים עד שהסוכר מתמוסס, ואז מביאים לרתיחה. כשהתערובת מגיעה לרתיחה מערבבים פנימה את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
בצל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את עלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד מגניב, לפחות 1 שעה.
12
שלב את כל המרכיבים בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.