המומחיות של הדייגים
המתכון המומחיות של הדייג יכול להתבצע בערך 20 דקות. מתכון זה מכין 3 מנות עם 368 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש ביצים, תיבול לימון-פלפל, פילה מוט ושמן צמחי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מולים מאודים במרק עגבניות: התמחות בחוף ג'רזי, מולים מאודים במרק עגבניות: התמחות בחוף ג'רזי, ו קוצץ העוף המיוחד של מקס עם מרווה ופירה תרד לתינוק.
הוראות
בקערה רדודה, היכו ביצים 2 כפית לימון פלפל. טובלים פילה בתערובת ביצים, ואז מצפים בפירורי קרקר.
מפזרים את יתרת הלימון-פלפל. במחבת מחממים 1/4 אינץ'. של שמן. מטגנים פילה 3-4 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לשרוף קוטג ' קאשבורן פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר]()
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.