המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו המרכיב הסודי (זעפרן): סלט חצילים קלוי עם יוגורט זעפרן, המרכיב הסודי (זעפרן): מולים עם זעפרן ועגבניות, ו אורז זעפרן אפוי עם צנוברים ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מחממים את המים והמלאי עם הזעפרן מעל חום בינוני.
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיף את orzo, וטוסט עד חום זהוב, כ -90 שניות.
מוסיפים את השאלוט, ומתבלים במלח. Sauté על אש נמוכה עד שאלוט הוא שקוף, על 2 1/2 דקות.
מוסיפים את האורז, ומערבבים את המעיל בחמאה.
מוסיפים את המים, מלאי, זעפרן, ולהעלות את החום גבוה כדי להביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את החום נמוך, מכסים, ומבשלים עד שהאורז רך, 16 עד 18 דקות. מוך עם מזלג, ומערבבים גרידה כתומה, צנוברים ופלפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, במיוחד לצד עוף צלוי עסיסי או שרימפס צלוי ג ' מבו.