לשפשף סטייק שטוח חריף
לשפשף סטייק שטוח חריף נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרינדה זה 562 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת אנצ'ו צ' ילה, סטייק ברזל שטוח, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, Mojo סטייק שטוח ברזל, ו סטייק ברזל שטוח במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר החום, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת צ 'ילי, אבקת אנצ' ו צ 'ילה, אבקת צ' יפוטלה צ ' ילה, תערובת תיבול ללא מלח, מלח, ופלפל יחד בקערה עד מעורבב היטב.
מפזרים על שני הצדדים של הסטייק, ולשפשף לתוך הבשר. מכסים, ומקררים לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.
לפני הבישול, רסס סטייק עם שמן צמחי, ולשפשף את השמן לתוך הבשר. לבשל לפי הצורך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019