קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

הר געש הפתעה עם עוגת מוסלין לימון

הר געש הפתעה עם עוגת מוסלין לימון
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 357 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, עמילן תפוחי אדמה, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת הר געש, עוגת הר הגעש של פאולה, ו עוגת יום הולדת הר געש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החלמונים, סוכר, קליפת לימון מגוררת, ווניל בקערה, ומערבבים היטב עם מקצף עד חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את עמילן תפוחי האדמה ואת הקמח, ומערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות. בקערה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוסיפים כשליש מהחלבונים לתערובת החלמון-ביצה, ומערבבים עם מקצף כדי להבהיר את הבלילה. מקפלים את שאר החלבונים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת springform 9 inch חמאה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6
אופים על גיליון עוגיות בתנור 350 מעלות במשך כ 35 דקות. העוגה צריכה להיות נחמדה ונפוחה כשהיא יוצאת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בואו להתקרר במחבת במקום חם. העוגה מתכווצת מעט אך נשארת לחה וספוגית בפנים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
חמאה המרכז של מגש עגול avenproof ולפרוס את העוגה אופקית לארבע שכבות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2
מניחים את אחת פרוסות העוגה על מגש החמאה. כף הגלידה על פרוסת העוגה, הרכבה אותו במרכז, וחלק עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מכסים את החלק העליון של תל הגלידה לחלוטין עם עוגה, לשבור את פרוסות העוגה שנותרו לחתיכות גדולות, לפי הצורך, כדי לגרום להם להתאים בנוחות ומעל המילוי לחלוטין. (כל שאריות עוגה ניתן להקפיא לשימוש עתידי.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
מפזרים את הקוניאק על העוגה. בשלב זה, הקינוח יכול להיות ממוקם במקפיא בזמן שאתה מכין את השאר.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
1
בקערה של מערבל מצויד מצורף מקצף, להכות את החלבונים ביצה עד המשרד. בינתיים, מערבבים את החלמונים ואת הוניל בקערה נפרדת עם מזלג רק עד מעורבב. כאשר חלבוני הביצה הם המשרד, להוסיף את הסוכר די מהר, ולהמשיך להכות עם המקצף עוד 15 עד 20 שניות כדי לשלב אותו. בעדינות לקפל את החלמונים לתוך חלבוני ביצה עם מרית. כפית חלק מתערובת הסופה על גבי עוגת הגלידה, וחלק ומעגל אותו לצורה חרוטית.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים התנור ל 400 מעלות. אתה צריך להיות בערך עובי 1 אינץ ' של תערובת סופלה על העוגה, עם סופלה גבוה יותר במרכז. כפית את שאר תערובת הסופלה לתוך שקית מאפה מצויד קצה מחורץ, ולעשות קישוט ספירלי בכל רחבי החלק התחתון של הר הגעש. המשך לקשט את העוגה כמו שאתה אוהב עם שאר תערובת סופלה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
להטביע פגז חצי לימון חלול במרכז החלק העליון של הר הגעש. לעבוד במהירות, כך הגלידה ואת ציפוי הסופלה להישאר המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
אופים בתנור 400 מעלות במשך 12 עד 15 דקות. החלק החיצוני של העוגה צריך להיות משחים יפה, וזה צריך להיות פשוט להגדיר בפנים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, מפזרים אותה עם הסוכר של הממתקים, יוצקים את הקוניאק החם לתוך קליפת הלימון, ומציתים אותו. תביא את הקינוח לשולחן מיד. כפית קוניאק הבוער על העוגה. באמצעות כפית, לגרוף חלק הסופלה, עוגה, וגלידה על צלחות בודדות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
קוניאקקוניאק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטרמן, טודיי שואו, ובוקר טוב אמריקה. מר Pépin הוא הנמען של שני בהצטיינות הגבוהה ביותר של ממשלת צרפת: הוא Chevalier de L ' Ordre des Arts et des
3
Lettres (199
4
And a Chevalier de L ' Ordre du Merite Agricole (1992). הוא גם דיקן תוכניות מיוחדות במכון הקולינרי הצרפתי ליין ומזון, חבר ב-IACP, והוא חבר בחבר הנאמנים של קרן ג ' יימס בירד. הוא ואשתו גלוריה גרים במדיסון, קונטיקט.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)