וואלה עוף
זה הביא לך את כולםמתכונים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. אם יש לכם חצאי חזה עוף, מרק עוף, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. הציון הזה די טוב. נסו עוף שום-חקיין וואלה, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, ו העוף הגרוס הטוב ביותר למנות העוף שלך + מרק עוף ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בקערה, ומתבלים במלח, פלפל ושום.
מפזרים את הקמח על נתחי העוף וזורקים לציפוי.
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מנערים את עודפי הקמח מהעוף, ושומרים בקערה.
מניחים את העוף בתבנית החמה ומשחימים מכל הצדדים.
מוציאים מהתבנית ושומרים על חום.
הקציפו מעט ממרק העוף לקמח שבקערה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים את זה לטפטופים במחבת ואז מערבבים פנימה את המרק שנותר. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, ומחזירים את נתחי העוף למחבת. מבשלים על אש בינונית עד שהעוף מבושל והרוטב מסמיך. טועמים ומתבלים במלח ופלפל נוספים אם רוצים.