וואסאבי ופירה בצל ירוק
וואסאבי ופירה בצל ירוק עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 342 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן שומשום אסייתי, משחת ווסאבי, תפוחי אדמה של פין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו וואסאבי ופירה בצל ירוק, פירה בצל ירוק, ו פירה עם חלב חמאה, פלפל שחור ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
להביא תפוחי אדמה לרתיחה בסיר גדול של מים. להפחית את החום בינוני; לבשל עד מכרז, על 17 דקות.
בינתיים, להביא שמנת, חמאה, ודבק ווסאבי להתבשל בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב עד חמאה נמס. מתבלים במלח ופלפל. שמור חם.
מחממים שמן במחבת קטנה על חום בינוני; מוסיפים בצל ירוק ו sauté עד נבול, על 3 דקות. תניח בצד. באמצעות מחית תפוחי אדמה באותו סיר גדול או ricer, מחית תפוחי אדמה. מערבבים בתערובת שמנת חמה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בצלים ירוקים. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש במיקרוגל, ערבוב מדי פעם.
* זמין בסעיף מזון אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים יפניים בפריסה ארצית.