אם יש לך צנוברים, פירורי לחם, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. , שהוא מוצק. נסו דם מזויף, סנדלר מזויף, ו סטייק מזויף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חצילים 4 חצילים לאורך.
מרכיבים שתצטרך
חציל
3
יוצקים על 1/4 כוס שמן זית כתית נוספת על תבנית אפייה מעוטרת. מתבלים את החצילים החתוכים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסדרים, חותכים בצד, בשמן. מכניסים לתנור וצולים עד למכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
חציל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
מקלפים את החצילים הנותרים וקוביות לחתיכות 1/2 אינץ'. במחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה, להוסיף 1 כף שמן זית כתית. מערבבים בבשר או כבש, רסק עגבניות, בצל, שום, חציל קצוץ וצימוקים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
רסק עגבניות
חציל
צימוקים
שום
בצל
בקר
כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את היין או המניה ומבשלים עד שהחציל והבצל רכים, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חציל
בצל
מלאי
יין
6
הסר מהחום ומערבבים בצנוברים ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
באזיל!
7
בעוד הבשר מבשל, ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית, מוסיפים את פירורי הלחם וטוסט עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
חמאה
טוסט
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מעבירים לקערה ומגניבה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מערבבים את הפטרוזיליה והגבינה לתוך פירורי הלחם ומוסיפים חצי מתערובת זו לבשר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פטרוזיליה
גבינה
בשר
10
מוציאים את החציל מהתנור, הופכים אותו ומעבירים אותו למגש הגשה. למעלה כל חצילים חצוי עם ערימה של מלית ומפזרים את פירורי לחם גביני הנותרים מעל לפני ההגשה.