זיטי אפוי עם נקניק הודו מתוק
זיטי אפוי עם נקניק הודו מתוק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 10 אוהדים. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, אבקת שום, אטריות זיטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 62%. נסו זיטי אפוי עם נקניק הודו מתוק, זיטי אפוי ונקניק, ו זיטי אפוי עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
מסננים ומניחים בצד. בינתיים מבשלים נקניק במחבת חמה על אש בינונית עד להזהבה מכל הצדדים.
מוסיפים עגבניות, טימין ורוזמרין ומבשלים 5 דקות.
מסירים מהאש. בקערה בינונית שלבו גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה ואבקת שום וערבבו היטב. כף 1/2 כוס מרוטב העגבניות בתחתית תבשיל קדירה בן 4 ליטר. למעלה עם חצי זיטי מבושל. למעלה עם חצי תערובת הגבינה. למעלה עם 1 כוס רוטב עגבניות. חזור על שכבות (זיטי שנותר ותערובת הגבינה שנותרה). למעלה עם רוטב עגבניות הנותרים.
מפזרים מעל את המוצרלה שנותרה וגבינת הפרמזן. מכסים בנייר כסף ואופים 30 דקות. לחשוף ואופים 15 דקות נוספות, עד שהגבינה זהובה ומבעבעת.