זרעי דלעת גבינת נאצ'ו עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך זרעי דלעת, פלפל קאיין, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו כתום, גזר ועזים סלט גבינה עם זרעי דלעת, סקווש בלוט קלוי עם תמרים, זרעי דלעת וגבינת עיזים ומסגיר הודו אורגני שלם, ו אטריות דלעת צלויות וקינואה עם זרעי דלעת מתובלים, חמוציות מיובשות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים את הגבינה על תבנית אפייה מעוטרת בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד הגבינה נמסה ואת השמן מפריד ממנו, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את תבנית האפייה מהתנור והכתים את כל השמן מפני השטח של הגבינה עם מגבות נייר. החזירו את תבנית האפייה לתנור ואפו עד שהגבינה יבשה ופריכה לחלוטין, כ-2 שעות נוספות. בינתיים, לקפל 4 מגבות נייר חצי לאורכו ולמקם אותם על משטח עבודה.כאשר הגבינה מוכנה, מיד להעביר אותו מגבות נייר באמצעות מרית מתכת שטוחה. כתם כל שמן שנותר מפני השטח עם מגבות נייר נוספות. לשבור את הגבינה לחתיכות קטנות.עבודה בקבוצות, לטחון את חתיכות הגבינה במטחנת קפה או תבלינים עד צורות אבקה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מעבירים את האבקה לקערה בינונית, מוסיפים את שאר החומרים, ומקציפים לשלב; להפריש.עבור הזרעים: להגדיל את טמפרטורת התנור ל 191° ולשמור את המדף באמצע.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את הזרעים והשמן בקערה גדולה ומערבבים עד שהזרעים מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומפיצים את הזרעים בשכבה זוגית. (שמור את הקערה - אתה לא צריך לשטוף אותו.) צלוי, ערבוב באמצע, עד הזרעים הם ריחניים ומתחילים חום, על 10 דקות בסך הכל.מיד להעביר את הזרעים לקערה השמורה. (שמור את תבנית האפייה-אין צורך לשטוף.)
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את אבקת גבינת הנאצ ' ו ומערבבים באופן שווה את הזרעים.החזירו את הזרעים המצופים לתבנית האפייה השמורה ופזרו אותם בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
תן להם להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
10
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.