קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות24
מגזין

זרעי דלעת גבינת נאצ'ו

זרעי דלעת גבינת נאצ'ו
זרעי דלעת גבינת נאצ'ו עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך זרעי דלעת, פלפל קאיין, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו כתום, גזר ועזים סלט גבינה עם זרעי דלעת, סקווש בלוט קלוי עם תמרים, זרעי דלעת וגבינת עיזים ומסגיר הודו אורגני שלם, ו אטריות דלעת צלויות וקינואה עם זרעי דלעת מתובלים, חמוציות מיובשות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים את הגבינה על תבנית אפייה מעוטרת בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים עד הגבינה נמסה ואת השמן מפריד ממנו, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את תבנית האפייה מהתנור והכתים את כל השמן מפני השטח של הגבינה עם מגבות נייר. החזירו את תבנית האפייה לתנור ואפו עד שהגבינה יבשה ופריכה לחלוטין, כ-2 שעות נוספות. בינתיים, לקפל 4 מגבות נייר חצי לאורכו ולמקם אותם על משטח עבודה.כאשר הגבינה מוכנה, מיד להעביר אותו מגבות נייר באמצעות מרית מתכת שטוחה. כתם כל שמן שנותר מפני השטח עם מגבות נייר נוספות. לשבור את הגבינה לחתיכות קטנות.עבודה בקבוצות, לטחון את חתיכות הגבינה במטחנת קפה או תבלינים עד צורות אבקה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מעבירים את האבקה לקערה בינונית, מוסיפים את שאר החומרים, ומקציפים לשלב; להפריש.עבור הזרעים: להגדיל את טמפרטורת התנור ל 191° ולשמור את המדף באמצע.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים את הזרעים והשמן בקערה גדולה ומערבבים עד שהזרעים מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומפיצים את הזרעים בשכבה זוגית. (שמור את הקערה - אתה לא צריך לשטוף אותו.) צלוי, ערבוב באמצע, עד הזרעים הם ריחניים ומתחילים חום, על 10 דקות בסך הכל.מיד להעביר את הזרעים לקערה השמורה. (שמור את תבנית האפייה-אין צורך לשטוף.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את אבקת גבינת הנאצ ' ו ומערבבים באופן שווה את הזרעים.החזירו את הזרעים המצופים לתבנית האפייה השמורה ופזרו אותם בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
תן להם להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
10
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.