חבילות Tamale עטופות בצ'ארד או כרוב פולנטה-צ' ילה מ ' לב הצלחת
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פולנטה, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו התקף לב על צלחת אלפרדו + לאכול את החלמונים, Lablabi (מרק חומוס טוניסאי) מ ' לב הצלחת, ו לחם בגריל וסלט כרוב עם בצל אדום, אגוזי מלך, ותאנים, מ ' לב הצלחת (מתכונים דומים).
הוראות
שים על סיר גדול של מים לרתיחה.
בינתיים, מניחים סיר בינוני על אש בינונית למשך כדקה, ולאחר מכן מוסיפים 1 כף שמן הזית ומערבלים למעייל את המחבת. לזרוק את הבצל והכמון ולבשל, ערבוב, במשך כ 5 דקות, עד הבצל מתרכך.
מוסיף את הצ 'ילי, מלח, וכמה פלפל ו sauté לעוד 5 דקות, או עד צ' ילי מתרכך.
הוסף עוד כף שמן, אם תרצה בכך, ומפזרים את הפולנטה, ערבוב למעיל. להפחית את החום בינוני נמוך ו לטגן את התערובת במשך 5 דקות בערך, או עד הגרגרים להיות קלוי קלות.
כאשר המים רותחים, להוסיף 3 כוסות, 1 כוס בכל פעם, לתערובת פולנטה, ערבוב אותו, ואז מכסה את הסיר בין תוספות כך פולנטה סופג אותו (כאילו אתה עושה ריזוטו, אבל עם פחות ערבוב). זה צריך לקחת בערך 10 דקות. (השאר את המים הנותרים מבעבעים בסיר על הכיריים.) כאשר 3 כוסות משולבים ואת התערובת היא במכרז, 6 עד 8 דקות, להסיר אותו מהחום ומערבבים מיד את הגבינה. שים בצד, מכוסה.
להרים כל chard או עלה collard, אחד בכל פעם, להחזיק אותו על ידי גזע, לטבול את העלה כולו במים רותחים, למטה לבסיס, לשמור אותו שם עד עמוד השדרה הופך גמיש מספיק כדי להתכופף מבלי לשבור, 20 עד 30 שניות, בהתאם לגודל. לנער את כל עודפי מים ולערום את העלים blanched על צלחת כמו שאתה הולך. לטף אותם יבש עם מגבות, באמצעות מספריים, לקצץ את הגבעולים בבסיס העלים ולהשליך.
כדי להרכיב את החבילות, מניחים כ 1/4 כוס של המילוי (מעט יותר עבור עלים גדולים יותר; פחות עבור קטן יותר) ליד החלק התחתון של כל עלה לגלגל אותו בחוזקה, מתקפל בצדדים.
מניחים את כל העלים המלאים בצד התפר על צלחת. אם יש לך שאריות מילוי, לשמור את זה שימושי.
זמן קצר לפני ההגשה, מניחים מחבת גדולה (10 עד 12 אינץ') מעל חום בינוני במשך כדקה, ולאחר מכן מוסיפים כ 1/2 כף שמן זית מערבולת כדי מעיל המחבת.
הוסף את החבילות ואת sauté משני הצדדים במשך סך של 5 עד 8 דקות, או עד מחומם דרך. (אתה יכול גם לטגן כל מילוי שאריות או לחמם אותו במיקרוגל ומגישים אותו מתחת או מפוזרים על גבי.)
מגישים את החבילות חמות או חמות.
מוסיף שווה של האוזן של תירס מתוק מקווקו טרי למילוי
מקשטים עם פלחי אבוקדו וליים פרוסים
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.