חביתת אספרגוס אפויה
חביתת אספרגוס אפויה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 206 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם אספרגוס דק עיפרון, שאלוט, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חביתה רכה עם אספרגוס, חביתת אספרגוס וגבינה, ו חביתת אספרגוס ועשב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° משמנים קיש 9 אינץ ' או מחבת עוגה. להביא מים 1 אינץ לרתיחה במחבת.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
לנקז ולשטוף עם מים קרים, ולאחר מכן לטפוח יבש; להגדיר מחבת בצד. מסדרים אספרגוס במחבת מוכנה בתבנית מעגלית.
ממיסים חמאה באותו מחבת על חום בינוני; מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
העברת שאלוט לקערה; מוסיפים ביצים, חצי וחצי, מלח ופלפל; ומתמזגים עם מזלג.
יוצקים מעל אספרגוס וגבינה.
אופים חביתה עד נפוח וזהוב, כ 40 דקות.