קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חום רציני: גלידת בראוני חם

חום רציני: גלידת בראוני חם
המתכון חום רציני: גלידת בראוני חם יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שוקולד, מלח, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת בראוני, עוגת גלידת בראוני, ו גלידת בראוני וופל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת, אבק עם אבקת קקאו. בכוס מדידה, לשלב חלב ורוטב חם, ומערבבים היטב. להפריש חמוץ. בדוד כפול, להמס חמאה ושני השוקולדים; להסיר מהחום. בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת קקאו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים תערובת קמח עם אגוזי מלך ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
באמצעות מיקסר, להכות יחד ביצים וסוכר עד חיוור ורך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים שוקולד מומס שמור לתערובת הביצה, ומערבבים עד לשלב טוב. לאט לאט להזרים בתערובת חלב חמוץ. מערבבים בעדינות את תערובת הקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמוץחלב חמוץ
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
יוצקים את הבלילה למחבת, ואופים עד ששיפוד מוכנס לאמצע יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים שוקולד קצוץ בקערה חסינת חום. בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב סוכר, דבש ורוטב חם, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה, על 1 עד 2 דקות. בזהירות להקציף בשמנת. ואז לטאטא חמאה ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הסר מהחום, ושופכים תערובת על שוקולד. אפשר לשבת 1 דקה להמיס; מערבבים עד חלקה. להתחמם, או לחמם בעדינות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
רסס רוטב על בראוני וגלידה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו