חום רציני: גלידת בראוני חם
המתכון חום רציני: גלידת בראוני חם יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שוקולד, מלח, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת בראוני, עוגת גלידת בראוני, ו גלידת בראוני וופל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת, אבק עם אבקת קקאו. בכוס מדידה, לשלב חלב ורוטב חם, ומערבבים היטב. להפריש חמוץ. בדוד כפול, להמס חמאה ושני השוקולדים; להסיר מהחום. בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת קקאו ומלח.
מערבבים תערובת קמח עם אגוזי מלך ושוקולד צ ' יפס.
באמצעות מיקסר, להכות יחד ביצים וסוכר עד חיוור ורך, על 2 עד 3 דקות.
יוצקים שוקולד מומס שמור לתערובת הביצה, ומערבבים עד לשלב טוב. לאט לאט להזרים בתערובת חלב חמוץ. מערבבים בעדינות את תערובת הקמח עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת, ואופים עד ששיפוד מוכנס לאמצע יוצא נקי, כ -30 דקות.
מניחים שוקולד קצוץ בקערה חסינת חום. בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב סוכר, דבש ורוטב חם, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה, על 1 עד 2 דקות. בזהירות להקציף בשמנת. ואז לטאטא חמאה ומלח עד חלקה.
הסר מהחום, ושופכים תערובת על שוקולד. אפשר לשבת 1 דקה להמיס; מערבבים עד חלקה. להתחמם, או לחמם בעדינות על אש נמוכה.
רסס רוטב על בראוני וגלידה לשרת.