המתכון חום רציני: גלידת בראוני חם יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שוקולד, מלח, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת בראוני, עוגת גלידת בראוני, ו גלידת בראוני וופל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת, אבק עם אבקת קקאו. בכוס מדידה, לשלב חלב ורוטב חם, ומערבבים היטב. להפריש חמוץ. בדוד כפול, להמס חמאה ושני השוקולדים; להסיר מהחום. בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת קקאו ומלח.
באמצעות מיקסר, להכות יחד ביצים וסוכר עד חיוור ורך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים שוקולד מומס שמור לתערובת הביצה, ומערבבים עד לשלב טוב. לאט לאט להזרים בתערובת חלב חמוץ. מערבבים בעדינות את תערובת הקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמוץ
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M's
5
יוצקים את הבלילה למחבת, ואופים עד ששיפוד מוכנס לאמצע יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים שוקולד קצוץ בקערה חסינת חום. בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב סוכר, דבש ורוטב חם, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה, על 1 עד 2 דקות. בזהירות להקציף בשמנת. ואז לטאטא חמאה ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות