חום רציני: צ'יפוטלה-סלסה בייקון
המתכון חום רציני: צ'יפוטלה-בייקון סלסן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, פירה צ'יפוטלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חום רציני: צ'יפוטלה מק וגבינה, מת על החום הזה! סלט שרימפס צ'יפוטלה, ו חום רציני: מתנה תוצרת בית של צ'יפוטלה קרמל פופקורן קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את הבייקון לקוביות 1/4 אינץ'. במחבת מעל חום בינוני, לחמם את השמן.
מוסיפים את הבייקון, מנמיכים את החום, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ 7 דקות, עד להשחמה קלה.
הסר מהמחבת, ולנקז היטב על מגבות נייר.
מסננים עגבניות, ואז מניחים בקערה, וזורקים עם בצל ופרה צ ' יפוטלה. מערבבים חתיכות בייקון מנוקזות, מיץ לימון ופלפל, ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.