חזה הודו בריין הטוב ביותר
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חזה הודו בריין הטוב ביותר יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 359 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-40 דקות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם זרעי טימין, בצל, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: חזה הודו בריח, חלב חמאה-חזה הודו בריין, ו חזה הודו גריל בריח.
הוראות
במיכל 6 ליטר או סיר, לערבב מים, מלח וסוכר; מערבבים עד סוכר ומלח מומסים.
תוסיפי הודו. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 12 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
הסר את טורקיה ממי מלח, לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קריר יבש לטפוח.
מניחים בצל במרכז המדף במחבת צלייה רדודה גדולה; למעלה עם רוזמרין, טימין ועלי מפרץ.
מניחים הודו, צד העור למעלה, על בצל ועשבי תיבול.
בקערה קטנה, מערבבים חמאה ויין. משרים 16 אינץ ' מרובע של cheesecloth בתערובת חמאה עד רווי לחלוטין; לכסות את טורקיה לחלוטין עם cheesecloth. צלוי 1 שעה 30 דקות.
מניחים בצל ועשבי תיבול במחבת עם טפטוף אם באמצעות טפטוף לעשות רוטב (או להשליך). הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של טורקיה ואינו נוגע עצם. הפעל צד עור טורקיה למטה. צלוי 30 עד 60 דקות יותר או עד מדחום קורא 74°.