המתכון של החזיר של גייל סימונס מוכן בערך 4 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, מניית בקר, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכונים דומים: Rarebit וולשי של גייל סימונס עם גינס וביצה מטוגנת, בריסקט עם Gremolata חזרת, ו בשר בקר עם רוטב חזרת.
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
עונת חזה הבקר בנדיבות עם מלח ופלפל. בתוך תבשיל יצוק גדול מאוד אמייל, חום 3 כפות של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3
מוסיף את חזה הבקר ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובב, עד השחמה בכל רחבי, על 12 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את חזה בקר כדי גיליון אפייה rimmed, צד שומן למעלה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן התבשיל.
5
מוסיפים את הבצל וחצי של השום ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הגזר, גזר לבן וסלרי ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה כתמים, כ 6 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס חזרת מוכן עם השום הנותר 1/2 כף שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מורחים את הדבק שום חזרת על הצד השמן של חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שום גויה®
לחם אגוזי מלך וצימוקים
9
יוצקים את היין האדום לתוך התבשיל. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום גבוה, גירוד את חתיכות השחמה מתחתית התבשיל, 1 דקה. לדחוף את הירקות לצד של התבשיל ולהוסיף את עלי המפרץ. הגדר את חזה הבקר, צד חזרת למעלה, במרכז התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
גב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
10
יוצקים את מלאי הבשר סביב בריסקט ולהביא לרתוח על חום מתון. מכסים את התבשיל, מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
לפזר את תפוחי האדמה סביב חזה בקר, לכסות ולבשל במשך כ 2 שעות ארוכות יותר, עד הבשר הוא רך מאוד. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
לחשוף את התבשיל ולצלות במשך כ -30 דקות, עד חזה החזה הוא השחמה על גבי והרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
13
בזהירות להעביר את חזה הבקר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 30 דקות. השליכו את עלי המפרץ. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הירקות מגש הגשה לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
יוצקים את נוזל בישול חזה לתוך מפריד שומן ולתת לעמוד עד השומן עולה על פני השטח.
15
יוצקים את נוזל הבישול לתוך סירת רוטב ולהשליך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
16
לטאטא את 1/4 כוס הנותרים של חזרת מוכן לתוך הרוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
17
דק לחתוך את חזה הבקר על פני התבואה ולהעביר את המגש עם הירקות. כפית חלק מהרוטב על חזה הבקר וירקות ומגישים, עובר את הרוטב הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה