קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות71
מגזין

חזה החזיר של גייל סימונס

חזה החזיר של גייל סימונס
המתכון של החזיר של גייל סימונס מוכן בערך 4 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, מניית בקר, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכונים דומים: Rarebit וולשי של גייל סימונס עם גינס וביצה מטוגנת, בריסקט עם Gremolata חזרת, ו בשר בקר עם רוטב חזרת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עונת חזה הבקר בנדיבות עם מלח ופלפל. בתוך תבשיל יצוק גדול מאוד אמייל, חום 3 כפות של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3
מוסיף את חזה הבקר ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובב, עד השחמה בכל רחבי, על 12 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את חזה בקר כדי גיליון אפייה rimmed, צד שומן למעלה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן התבשיל.
5
מוסיפים את הבצל וחצי של השום ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הגזר, גזר לבן וסלרי ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה כתמים, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
7
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס חזרת מוכן עם השום הנותר 1/2 כף שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מורחים את הדבק שום חזרת על הצד השמן של חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
יוצקים את היין האדום לתוך התבשיל. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום גבוה, גירוד את חתיכות השחמה מתחתית התבשיל, 1 דקה. לדחוף את הירקות לצד של התבשיל ולהוסיף את עלי המפרץ. הגדר את חזה הבקר, צד חזרת למעלה, במרכז התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
10
יוצקים את מלאי הבשר סביב בריסקט ולהביא לרתוח על חום מתון. מכסים את התבשיל, מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
לפזר את תפוחי האדמה סביב חזה בקר, לכסות ולבשל במשך כ 2 שעות ארוכות יותר, עד הבשר הוא רך מאוד. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
לחשוף את התבשיל ולצלות במשך כ -30 דקות, עד חזה החזה הוא השחמה על גבי והרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
13
בזהירות להעביר את חזה הבקר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 30 דקות. השליכו את עלי המפרץ. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הירקות מגש הגשה לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
יוצקים את נוזל בישול חזה לתוך מפריד שומן ולתת לעמוד עד השומן עולה על פני השטח.
15
יוצקים את נוזל הבישול לתוך סירת רוטב ולהשליך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
16
לטאטא את 1/4 כוס הנותרים של חזרת מוכן לתוך הרוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
17
דק לחתוך את חזה הבקר על פני התבואה ולהעביר את המגש עם הירקות. כפית חלק מהרוטב על חזה הבקר וירקות ומגישים, עובר את הרוטב הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות