חזה עוף ממולא בשלמות
חזה עוף ממולא בשלמות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 609 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי חזה עוף-הלם, שמנת, רוטב סלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית נסו חזה עוף ממולא, אורז וחזיר-חזה עוף ממולא, ו חזה עוף ממולאים בריקוטה ובחזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף בשקית פלסטיק גדולה resealable.
יוצקים רוטב איטלקי, לאטום בחוזקה, ומקררים לפחות 1 שעה.
מניחים את הלחם המעופש, פרמזן, טימין, ופלפל למעבד מזון. דופק עד הלחם מעובד לפירורים. לשבת בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת הפטה ושמנת חמוצה. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את השום. לאחר מכן להוסיף את התרד, ומבשלים עד שהוא נבול. מערבבים בצלים ירוקים, מבשלים 2 דקות.
הסר תרד לצלחת, ולהשאיר כל נוזל במחבת. מערבבים פטריות, ו לטגן עד רך.
הסר פטריות לצלחת עם תרד. אפשר להתקרר לזמן קצר, ולאחר מכן לשלב תרד ופטריות עם פטה ותערובת שמנת חמוצה.
מערבבים את העגבניות המיובשות לתוך התערובת, ומתפשטים על גיליון עוגיות גדול.
מניחים במקפיא במשך כ -30 דקות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים חזה עוף על גיליון עוגיות, ומניחים כ -3 כפות של תערובת המילוי במרכז כל שד.
מגלגלים את השדיים, ומאובטחים עם קיסם.
העברת חזה עוף לתבנית אפייה, ומפזרים תערובת פירורי לחם על חזה עוף.
אופים, חשוף, בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.