חזה עוף עם קרם פנצ'טה ואפונה
חזה עוף עם קרם פנצ'טה ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו חזה עוף בקרם Pancetta עם אפונה, עוף Marsala עם Pancetan ושמנת, ו חזה הודו עטוף בפנצ'טה עם מילוי לימון ואורן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף שום; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר שום מחבת באמצעות כפית מחוררת; שום מילואים. הגבר את החום לגובה בינוני.
להוסיף pancetta; לטחון 4 דקות או עד קריספ.
הסר pancetta מחבת באמצעות כף מחוררת; להזמין pancetta.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל; לטגן 4 דקות בכל צד.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל עד הנוזל כמעט מתאדה (כ 3 דקות). להחזיר עוף למחבת.
מוסיפים מניה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים 6 דקות או עד העוף נעשה.
הוסף מסקרפונה למחבת, תוך ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מערבבים מים וקמח, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות; מערבבים בפנצ ' טה, שום ואפונה. לבשל 1 דקה.