חזיר כפרי ופיסטוק טרינה
גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, allspice הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מתכון עוף, חזיר ופיסטוק טרין, טרין כפרי, ו טרין כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים חמאה, בצל ושום לעתים קרובות עד בצל הוא צולע, 5 עד 7 דקות. מערבבים טימין, כוסברה, allspice, ופלפל לבן.
בקערה, עם מיקסר על מהירות בינונית, להכות חזיר, ביצים, 1 כפית מלח, וקמח עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלב ותערובת בצל; לנצח עד מעורבב. מערבבים בפיסטוקים.
כפית את תערובת הבשר לתוך 8-9 כוסות טרין משומן או תבשיל עמוק, או מחבת כיכר 5-9 אינץ'.
מורחים רמת תערובת; חותם עם נייר או כיסוי תבשיל.
אופים בתנור 350 עד מדחום מוכנס במרכז טרין מגיע 155 (או טרין הוא כבר לא ורוד במרכז; לחתוך לבדוק), על 1 שעה. לחשוף ולתת מגניב לפחות 1 שעה. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 3 שעות, או עד 1 יום. לגרד ולזרוק כל שומן מוצק מבשר.
יוצקים 1/4 קונסום כוס למחבת 1-2 ליטר.
להוסיף ג 'לטין ומערבבים תערובת על חום בינוני-נמוך עד ג' לטין הוא מומס, על 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים הנותרים consomm.
יוצקים מעל טרין. יש לשטוף את עלי המפרץ יבש שכב על טרין; מפזרים באופן שווה עם פלפל. כיסוי וצינה עד consomm הוא מוצק, לפחות 1 1/2 שעות.
פרוס חציית טרין בתבשיל; השתמש מרית רחבה כדי להרים פרוסות.