חזיר, כרישה וגרוייר קיש
האם, ליק וגרוייר קיש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו מי קרח, חזיר אפוי בדבש, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו כרישה וגרוייר קיש, Leek & Gruyere Quiche, ו אספרגוס, כרישה וגרוייר קיש (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. דופק יחד את הקמח והמלח במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה הצוננת והדופק רק עד שהחמאה מופצת באופן שווה.
הוסף את השמנת החמוצה ולהמשיך דופק 2 עד 4 פעמים נוספות עד רק incorporated.
מוסיפים 2 כפות של מי קרח בכל פעם, פועמים לאחר כל תוספת, עד שהבצק מתחיל להחזיק יחד.
הוסף עוד מים לפי הצורך. להפוך את הבצק החוצה על עטיפת פלסטיק וליצור אותו לתוך דיסק. לעטוף את הבצק בניילון לעטוף ולתת לנוח במקרר 30 דקות.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח למעגל 12 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
מגלגלים את הבצק באמצעות מערוך, ומניחים אותו בעדינות על מחבת טארט עמוקה של 10 אינץ'. בעדינות לחץ את הבצק לתוך כל הסדקים לקצץ את הבליטה עד 1/2 אינץ'. מקמט את הקצוות לגימור דקורטיבי ומשתמש בבצק המקוצץ כדי לתקן את כל החורים. לעגן את החלק התחתון של הקרום עם מזלג כדי למנוע ממנו להתנפח, קו עם נייר קלף ולהוסיף שעועית יבשה לשמש משקולות עוגה.
מניחים על תבנית אפייה גדולה ואופים עד הקרום מתחיל חום, 20 עד 30 דקות.
הסר את הקלף ואת השעועית המיובשת. עבור פודינג: להמס את החמאה במחבת גדולה לטחון על חום בינוני לטגן את הכרישה עד שהם מתרככים ומתחילים לקרמל, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
לטאטא את הקרם, חלב, קורנפלור, מלח, פלפל, קאיין, אגוז מוסקט וביצים בקערת ערבוב גדולה. מפזרים את הכרישה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום. למעלה עם הגבינה והחזיר.
יוצקים את פודינג מעל ולמקם בתנור על מגש גיליון גדול.
אופים עד שהמרכז מוגדר והקרום הוא חום זהוב, 40 עד 45 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט rosé עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה]()
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.