חזיר פילה אגרודולצ'ה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Tenderloin Agrodolce. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זיתים, קורנית, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: שומר - שפשף בשר חזיר Tenderloin עם שאלוט - בצל Agrodolce, חזיר Conserva עם עגבניות ירוקות Agrodolce, ו צלעות חזיר בזיגוג מתוק חמוץ (maiale ב Agrodolce).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בסיר בינוני; מערבבים 1/2 מלח כפית. מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 45 דקות או עד בצל הם כמעט מכרז, ערבוב מדי פעם. לחשוף, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים 7 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
שמן חום במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים חזיר באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים חזיר למחבת, ומבשלים 1 דקה. הפוך את החזיר.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 500 במשך 12 דקות או עד רשם מדחום 155 (מעט ורוד).
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות. פרוס חזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
הערה יין: עם ניחוחות עדינים של תה שחור ואת הגחלים החרוכות של אש חמה, קנטינה Zaccagnini Montepulciano d ' Abruzzo 2007, il vino "dal tralcetto" ($14), שומר על קשר עם שני הערות מתוק חמוץ בצלחת זו. --אלכסנדר ספצ ' ר