חזיר צלוי עם זיגוג מנגו דביק
חזיר צלוי עם זיגוג מנגו דביק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך שמן צמחי, בשר חזיר צלוי, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו קבב חזיר-מנגו עם זיגוג צ'ילי ליים, בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג מנגו-קיווי מוגש עם סלסה Tomatillo, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג אננס (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב את נתחי מנגו עם הסוכר, ממרח תמרינד, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה ופלפל אדום מרוסק פירה עד חלקה.
בסיר קטן, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את מחית המנגו, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד מעובה מעט, על 5 דקות.
במחבת גדולה וחסינה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את צלי החזיר במלח ופלפל.
מוסיפים את הצלי למחבת ומבשלים על אש גבוהה, הופכים מדי פעם עם מלקחיים, עד השחמה בכל רחבי, כ 7 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את החזיר במשך כ -45 דקות, עד שמד חום מיידי מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 13
להבריש את זיגוג מנגו על כל הצלי, פונה מעיל אותו באופן שווה. המשך לצלות את החזיר עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז רושמים 135, כ 5 דקות יותר.
מברשת חלק זיגוג מנגו ו טפטוף מחבת על בשר חזיר צלוי 8 סנטימטרים מהחום במשך 5 דקות או עד זיגוג הוא מעט דביק וזהוב.
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות.
בינתיים, לשפוך את השומן מן המחבת ולהגדיר את המחבת על חום גבוה בינוני.
מוסיף את היין ומבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה.
העברה לסיר קטן ומבשלים את jus עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד מעט מופחת, כ 3 דקות יותר. מתבלים את ה-jus במלח ופלפל.
להשליך את המיתרים מן הצלי ולפרוס 1/3 אינץ עבה.