חזיר צלוי עם סלסה אגס טרי
המתכון בשר חזיר צלוי עם סלסה אגס טרי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 50. אם יש לך רוטב ויניגרט בלסמי, פטרוזיליה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: חזיר צלוי עם רוטב אגסים, צלי חזיר ממולא אגס וחמוציות, ו חזיר צלוי עם סלסה אגסים.
הוראות
שלב אגסים, אגוזים, פלפל כתוש, 1/4 כוס פטרוזיליה, 1/3 כוס רוטב ו 1/4 כפית. כמון. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מערבבים פטרוזיליה, רוטב, כמון ושום עד מעורבב.
מניחים צלי במחבת צלייה או צלחת אפייה רדודה; מברשת עם תערובת ההלבשה.
אופים 1 hr. ו 20 דקות. or until done (145 F).
בואו לעמוד 10 דקות. חותכים חצי הצלי; לשרת עם חצי סלסה אגס. בשר מגניב שנותר, ואז לגרוס ומקרר להשתמש למחרת (עם סלסה הנותרים) כדי להכין Tostadas חזיר עם סלסה אגס (ראה קצה).
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.