חטיפי גרנולה הם צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בסביבה 1 שעה. אם יש לך נבט חיטה, שיבולת שועל מגולגל מיושן, גרעיני חמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חטיפי גרנולה לדרך, חטיפי גרנולה, ו On-The-Go חטיפי גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חמאה 9 על 9 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת ולהניח בצד. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מורחים את שיבולת השועל, גרעיני החמניה, השקדים ונבט החיטה על מחבת חצי סדין.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות
נבט חיטה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים בתנור וטוסט במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים, לשלב את הדבש, סוכר חום, חמאה, תמצית ומלח בסיר בינוני ולמקם מעל חום בינוני. מבשלים עד שהסוכר החום נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
קפה מבושל חזק וחם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
לאחר תערובת שיבולת השועל נעשה, להסיר אותו מהתנור ולהפחית את החום ל 300 מעלות F. מיד להוסיף את תערובת שיבולת השועל לתערובת הנוזלית, להוסיף את הפרי המיובש, ומערבבים לשלב. להפוך את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ולחץ למטה, באופן שווה להפיץ את התערובת בצלחת ולמקם בתנור לאפות במשך 25 דקות.