חטיפי דלעת
חטיפי דלעת עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 111 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לך ביצים, סודה לשתיה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דלעת ספייס פלדה לחתוך ברים שיבולת שועל עם דלעת ספייס שוקולד לבן זיגוג, דלעת בראוני ברים קסם עם ציפוי קסם דלעת, ו חטיפי דלעת.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לשלב את הביצים, סוכר, שמן ודלעת עד אור ורך. מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, מלח וסודה לשתייה.
מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת הדלעת ומערבבים במהירות נמוכה עד לשילוב יסודי והבלילה חלקה.
מורחים את הבלילה לתוך 13 משומן על ידי 10 אינץ תבנית אפייה.
בואו להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מערבבים את גבינת השמנת והחמאה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב. מערבבים את הוניל ומערבבים שוב.
מורחים על ברים דלעת מקורר.