חטיפי חמאת בוטנים השני
חטיפי חמאת בוטנים המתכון השני יכול להתבצע בערך 45 דקות. אתה מקבל תבלין שמגיש 24. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 333 קלוריות. אם יש לך חמאה, סוכר חום, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 26%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: חטיפי עוגיות חמאת בוטנים עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס, שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), ו חמאת בוטנים קרמל חטיפי לחם {חטיפי מיליונר}.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ ' בתרסיס בישול ללא מקל.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה. מקציפים יחד סוכרים, 1/2 כוס חמאה וחמאת בוטנים בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל. מערבבים פנימה תערובת קמח לתערובת. מקפלים פנימה אגוזים קצוצים.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה. לחץ קלות על כוסות חמאת הבוטנים לתוך הבלילה.
אופים ב 350 במשך 20-25 דקות. מגניב במחבת.
להכנת ציפוי: ממיסים שוקולד ו -1 / 2 כוס חמאה בקערה קטנה במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל מרווח, עד לקבלת תערובת חלקה.
מזלפים את השוקולד בתבנית.