חטיפי פודינג ריבס
ריבס Custard ברים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 138 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ריבס, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו חטיפי פודינג ריבס, קרם ריבס פודינג ברים, ו ריבס ברי פודינג ברים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כף קל 1 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים 1 1/2 כוסות קמח, 1/2 כוס סוכר, ומלח בקערה.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. הקש תערובת לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
כדי להכין מילוי, כף קל 1/3 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1/3 כוס קמח 1/2 כוסות סוכר בקערה גדולה; להוסיף חלב וביצים, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים בריבס.
יוצקים תערובת ריבס על קרום.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סט. מגניב לטמפרטורת החדר.
כדי להכין ציפוי, מניחים 1/2 כוס סוכר, גבינות ווניל בקערה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. בעדינות לקפל ציפוי מוקצף; להפיץ באופן שווה על פודינג אפוי. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.