קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי שוקולד מנטה ללא אפייה

חטיפי שוקולד מנטה ללא אפייה
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל חטיפי שוקולד לא אופים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 213 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תמצית מנטה, שוקולד צ'יפס בטעם מנטה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אין עוגיות שוקולד מנטה, אין עוגיות שוקולד מנטה, ו מנטה שוקולד קשיו קרם אין ברים אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז קל 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם קיצור או ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה ו 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום. מערבבים פירורי עוגיות עד מעורב היטב; לחץ באופן שווה במחבת. להכניס למקרר עד המשרד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים, בקערה קטנה, לנצח 1/4 כוס חמאה, חלב, תמצית מנטה, וניל ומזון צבע עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורב היטב. במהירות נמוכה, בהדרגה להכות אבקת סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים תערובת מנטה באופן שווה על תערובת פירור. בסיר 1 ליטר, להמס שבבי שוקולד הנותרים ו 1/3 כוס חמאה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן; להפיץ באופן שווה על תערובת מנטה. מקררים עד שהשוקולד נקבע, 10 עד 15 דקות. עבור ברים, לחתוך 5 שורות על ידי 5 שורות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
מנטהמנטה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים