חלפיניו ממולאים עם גאודה מעושנת ואננס
ממולאים Jalapenos עם Goudan מעושן ואננס עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חתיכות בייקון אמיתיות, אננס במיץ, פלפלים חלפיניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: חלפיניו ממולאים עם צ'וריסו מקסיקני וגודה מעושנת, גבינת גאודה מעושנת ממולאת עגבניות, ו גבינת גאודה מעושנת ממולא לחם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים פרוסה את קצה הגבעול של כל פלפל, ולהשתמש סכין חיתוך חדה או corer פלפל לגרוף את הוורידים והזרעים מן הפלפלים (ללבוש כפפות גומי ולהימנע לגעת בעיניים או האף).
מערבבים יחד את גבינת שמנת, גבינת גאודה, חתיכות בייקון, אננס, וכ -1 כפית של מיץ אננס שמור, או לפי הצורך לעשות מילוי מעשי, בקערה עד מעורבב היטב. באמצעות כפית קטנה, דברים הפלפלים החלולים עם תערובת הגבינה.
מניחים מדף או כמה מחבתות נייר חד פעמיות הפוכות על תבנית אפייה. (ראה הערות כיצד להכין מדף פלפל ממחבת רדיד.) Stand the peppers, stem sides up, into the rack, and לאפות בתנור שחומם מראש עד הפלפלים מתרככים ואת המילוי הוא חם תוסס, 30-45 דקות.