חמאת בוטנים-חזיר מזוגג
חזיר מזוגג חמאת בוטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 862 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו דבש, חמאת בוטנים מוקרמת, רוטב סויה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו חטיפי חמאת בוטנים מזוגגים, חטיפי חמאת בוטנים מזוגגים, ו חטיפי חמאת בוטנים מזוגגים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור שלך. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מניחים את החזיר על מתלה במחבת צלייה.
מניחים את המחבת בתנור וצולים את החזיר במשך 20 דקות לכל קילו. אם החזיר מתחיל לשרוף, לכסות באופן רופף עם נייר כסף.
בסוף זמן הבישול, בבלנדר או מעבד מזון, לשלב את המרק, חמאת בוטנים, דבש, שום קצוץ, ורוטב סויה. למרוח את הזיגוג על פני השטח של בשר חזיר ומבשלים 20 דקות נוספות.
הסר את החזיר מהתנור ולאפשר לו לשבת במשך כ 15 דקות לפני גילוף.