חמאת קברנה גורגונזולה
חמאת קברנה גורגונזולה היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לך מלח כשר, קברנה סוביניון, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polentan וגרמולטה עשב מעורב, פאדג'טארט עם גלידת חמאת בוטנים וקברנה קרמל, ו מחבת צרוב טרי מיין צולל צדפות שמנת אבוקדו שמפניה סלט ענבים טריאקי קברנה רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף. חמאה במחבת קטנה על אש בינונית, מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שקופים ומתחילים להשחים, בערך 4 דקות.
הסר שאלות מן המחבת ולהוסיף יין. מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת סירופ סמיך, על 3 דקות.
הסר מחבת מחום, באמצעות מרית גומי, לגרד סירופ לתוך קערה קטנה.
במעבד מזון, מערבולת יחד הנותרים 1/2 כוס חמאה, שאלוט מקורר, מלח, ופלפל עד מעורבב, על 1 דקה.
הסר מעבד מזון להב ומערבבים גבינה; ואז לטפטף הפחתת יין אורגנו, ערבוב רק כדי לשלב (אתה רוצה את הגבינה להיות גושים גדולים למדי היין להישאר פסים ברחבי חמאה).
להניח חתיכת פלסטיק לעטוף על משטח עבודה. באמצעות מרית גומי, לגרד חמאה לאורך על הפלסטיק. הרם את הקצה העליון של הפלסטיק למעלה ומעל החמאה כדי לפגוש את הקצה התחתון של הפלסטיק.
מרדדים חמאה לכיוונך, ערב אותו לתוך בול עץ על 4 ב. ארוך. קצוות טוויסט של הפלסטיק לאטום. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
הסר ניילון נצמד וחותך 1/4 ב. חלקים (כ 1 כף. להגיש על סטייקים צלויים.
הפוך קדימה: עד 1 שבוע (לשמור מקורר), או עד 1 חודש (לשמור קפוא, עטוף בכמה שכבות של פלסטיק).