חציל סיציליאני, אגוז אורן וצימוקים fusilli הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. אם יש לכם אורגנו, פירה עגבניות, ריקוטה מיושנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-89 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. נסו חציל סיציליאני קפונטה אגוז אורן, אספרגוס אגוז צימוקים ואורן, ו אגרודולצ'ה אגוז צימוקים ואורן (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת כבדה ומבוססת, מחממים כף שמן ומבשלים בעדינות את הבצל, השום והצ ' ילי עד שהם רכים עם חצי אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
בינתיים, מחממים 3-4 כפות שמן במחבת אחרת ומתחילים להשחים את חצילים. לאחר מבושל, להוסיף לתערובת הבצל. מטגנים את הצימוקים בשמן כפות אחר, וכאשר הם התנפחו, מוסיפים לתערובת החציל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מוסיפים את העגבניות, טהורות ושאר האורגנו. מבשלים על חום בינוני במשך 15-20 דקות כך שכל הטעמים באים יחד.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
4
לבסוף להוסיף את הצלפים ואת החומץ ולהשאיר על אש נמוכה בזמן שאתה מבשל את הפסטה בשפע של מים רותחים, מלוחים. אם התערובת הופכת עבה מאוד להוסיף 100ml של מים. לזרוק את הפסטה דרך רוטב חציל ומפזרים מנטה טרי וצנוברים.