חציל פריך עם עגבניות ומוצרלה
חציל פריך עם עגבניות ומוצרלן נטול גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני תוספת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 310 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו צ'יפס טורטיה, גבינת מוצרלה, חצילים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 36 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו לביבות חצילים פריכות עם מוצרלה מעושנת, לביבות חצילים פריכות עם מוצרלה מעושנת, ו פרוסות חצילים, עגבניות ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד ביצים 1 כף. מים עד לקבלת תערובת אחידה.
חותכים עגבניות לפרוסות 16 (1/8 אינץ').
מניחים עגבניות בשכבה אחת על מגבות נייר.
לזרות חציל ב 1/2 כוס כתוש טורטיה שבבי; לטבול ביצה תערובת, ולזרות ב שנותר 1 1/2 כוסות כתוש טורטיה שבבי.
מבשלים חצילים, בקבוצות, בשמן חם במחבת בגודל 10 אינץ '(3 אינץ ' עמוק) על אש בינונית 3 עד 4 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מניחים על רשת ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים סיבובי גבינה לשניים. מסדרים חצילים, גבינה ועגבניות על מגש הגשה; מפזרים בזיליקום ומזלפים חומץ בלסמי.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.