חציל, קישואים ותבשיל פלפל אדום מתוק
אם יש לכם פלפל, מים, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית נסו קישואים ותבשיל חצילים, חציל, קישואים, פלפל אדום, וטורט פרמזן, ו מבשלים את הספר: חציל חמוץ מתוק ונזיד בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצילים במסננת ומפזרים מלח.
מחממים שמן זית בתנור הולנדי או בסיר גדול. שטוף חצילים וטפוח יבש.
לטגן עד מעט השחמה. מערבבים בצל ו לטגן עד שקוף. מערבבים שום וקמח במשך 2 עד 3 דקות.
מערבבים באורז, קישואים, פלפל אדום, עגבניות, יין, מים, מלח ופלפל אדום. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה נמוכה. להפחית את החום ומבשלים במשך 45 דקות, או עד ירקות רכים.
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום, פטרוזיליה ורוזמרין.