קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

חרדל-עשבי תיבול בגריל

חרדל-עשבי תיבול בגריל
טנדה בגריל חרדל-עשב עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 365 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.78 $ למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אורגנו, חרדל דיז'ון, שיני שום וחומץ יין אדום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שקדי חזיר בגריל ג'ינג'ר , שקדי חזיר עטופים בבייקון , וקדי בקר וולינגטון .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים שמן, מרק, חרדל, חומץ, מיץ לימון, סוכר, שום ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים 3/4 כוס לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף בשר בקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל; מקררים למשך הלילה, הופכים שקית פעם או פעמיים. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה לטיסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר הבקר. צולים, מכוסה, על אש בינונית 20-25 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°). הופכים פעם אחת ומבסים ב-1/4 כוס מרינדה שמורה במהלך 5 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
נותנים לשקד לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
5
מגישים עם יתרת המרינדה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים