חרדל-עשבי תיבול בגריל
טנדה בגריל חרדל-עשב עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 365 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.78 $ למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אורגנו, חרדל דיז'ון, שיני שום וחומץ יין אדום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שקדי חזיר בגריל ג'ינג'ר , שקדי חזיר עטופים בבייקון , וקדי בקר וולינגטון .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים שמן, מרק, חרדל, חומץ, מיץ לימון, סוכר, שום ותבלינים.
יוצקים 3/4 כוס לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף בשר בקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל; מקררים למשך הלילה, הופכים שקית פעם או פעמיים. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה לטיסה.
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר הבקר. צולים, מכוסה, על אש בינונית 20-25 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°). הופכים פעם אחת ומבסים ב-1/4 כוס מרינדה שמורה במהלך 5 הדקות האחרונות.
נותנים לשקד לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
מגישים עם יתרת המרינדה השמורה.