טאקו בשר בסגנון קוריאני
המתכון טאקו בשר בסגנון קוריאני יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 28 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 367 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שמן שומשום, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. מתכונים דומים: טאקו בשר וכרוב בסגנון קוריאני, טאקוס בקר בסגנון קוריאני סירים איטיים, ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים במנה רדודה.
מוסיפים סטייק לצלחת; מכסים. להשרות במקרר במשך 1 שעה, פונה לאחר 30 דקות.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
הסר סטייק מן המרינדה, ולהשליך מרינדה. סטייק חוט על שיפודים 8 (8 אינץ'); מפזרים מלח.
מניחים שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 2 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. טורטיות גריל 30 שניות בכל צד או עד חרוך קלות; לשמור על חום.
מניחים 2 טורטיות על כל אחד 4 צלחות, ולחלק סטייק באופן שווה בין טורטיות. מחלקים את הכרוב כבוש מהיר באופן שווה בין טאקו; מפזרים בצל.