טאקו גבינה בגריל יווני
לכו לחנות ותרימו רצועות פלפל, מלח גס מקף, זיתים קלמטאנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו טאקו יווני בגריל-הנשיכות הטובות ביותר שלנו, טאקו גבינה בגריל, ו גבינה בגריל יווני (מתכונים דומים).
הוראות
קצוות לקצץ מקישואים. השתמש מקלף ירקות לעשות סרטים ארוכים ודקים של קישואים. עבור מילוי צמחוני, במקום סרטי קישואים, חסה, מלפפון, עגבניות, פלפל, זיתים ובזיליקום בקערה גדולה. עבור ההלבשה, בקערה קטנה, לנצח שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור עם whisk; לשפוך על תערובת ירקות, ולזרוק למעיל.
חותכים גוש גבינה בחצי אופקית כדי ליצור 2 בלוקים.
מניחים את שני בלוקים של גבינה ישירות על גריל מעל חום גבוה. קוק חשף 4 עד 6 דקות, פונה פעם אחת, עד השחמה.
חותכים כל גוש גבינה בגריל ל 12 קוביות לעשות 24 קוביות.
טורטיות חום על הגריל על 30 שניות או עד חם, פונה פעם אחת. ממלאים טורטיות עם מילוי צמחוני, ומעל עם גבינה בגריל.