קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

טאקו דגים בסגנון באחה

טאקו דגים בסגנון באחה
טאקו דגים בסגנון באחה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 387 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. אם יש לכם מלח ופלפל, ג'לפנוס כבוש, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טאקו דגים בסגנון באחה, דגים טאקו-באחה סגנון, ו טאקו דגים בסגנון באחה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל בקערה בינונית. מוסיפים בהדרגה את הבירה תוך כדי הקצפה. מניחים בצד ונותנים לבלילה לנוח 15 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מוסיפים את המיונז והקרמה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים פנימה את גרידת הלימון, מיץ הלימון והמים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל (ניתן להכין 3 ימים קדימה, לכסות ולקרר).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
במחבת גדולה, על אש בינונית, הוסיפו מספיק שמן כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מחממים את השמן עד שמדחום טיגון עמוק רושם 350 מעלות פרנהייט או כאשר קצה כף עץ רוחש כשהוא מוחדר לשמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
על צלחת גדולה, לשלב את הקמח והמלח. מתבלים את נתחי הדג במלח ופלפל ומצפים בקמח. עובדים בקבוצות, טובלים את הפילטים בבלילת הבירה ומצפים משני הצדדים. מטגנים בשמן החם עד להזהבה ומבושלים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
דַק-דַק-
4
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מכינים טאקו עם הטורטיות והדגים ומעליהם שמנת, כרוב מגורר, סלסת עגבניות וג ' לפנוס כבוש, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
* הערה של קוק: פתחו סרווזה מקסיקנית קרה כמו נגרה מודלו או ענבר 2 אקוויס (עשרים) להכנת בלילת הבירה הטעימה הזו, שתשנה את הדרך בה אתם חושבים על דגים מטוגנים! אתה יכול להשתמש בו גם לירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
** הערה של קוק: קרמה מקסיקנית היא הגרסה של מקסיקו לקרם פרש ונמצאת בסופרמרקטים רבים וניתן להחליף אותה בקלות בשמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.