זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח כשר ופלפל, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו טאקו דגים בגריל עם צנון כרוב כרוב, טאקו דגים בגריל עם Jalapeño-כרוב כרוב, ו טאקו דגים צלויים צ'ילי ליים עם שמנת חמוצה כרוב כרוב סלט + מנגו & אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים חלב חמאה, חלפיניו, פפריקה מעושנת, 1/2 מיץ ליים, מלח ופלפל לשקית zip העליונה גדולה לאכילה מחדש.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אבוקדו האס מעוך קלות
1 כף חלפיניו, פרוס דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הוסף את הליבוט ולתת marinate במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
4
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
ברגע חם, לצחצח את הסורג גריל עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר את הדג מן המרינדה וגריל את הדגים 4 דקות לכל צד, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר לצלחת ולשבור את הדגים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
8
מפזרים מיץ ליים ומגע יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
גריל טורטיות תירס עד חם ורך ויש להם כמה סימנים חרוכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
כדי להרכיב את הטאקו, מניחים כף יפה של הדג על מרכז טורטייה מחוממת. למעלה עם כרוב הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
מתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריט
11
מקשטים עם פלחי לימון ועלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
סיד טריז
12
באמצעות מצורף מגרדת גדול למעבד מזון, לגרוס את הכרוב ובצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה
13
מוסיפים לקערה גדולה עם כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.