טאקו הודו רך
המתכון טאקו הודו רך יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לך כוסברה, תירס הקרנל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו טאקו הודו רך, ראמן פאיטן הודו עם הודו פריך וביצה מבושלת רכה, ו הטאקו הרך של הליבוט לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', מרק חום לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים בצל, פלפל ותירס במרק 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז. להפחית חום בינוני גבוה.
מערבבים בטורקיה ושום. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בסלסה. מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה היא כבר לא ורודה. מערבבים בכוסברה.
כפית מעט פחות מ 1/2 תערובת טורקיה כוס במרכז כל טורטייה; לגלגל את טורטייה.