טאקו דקר בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. לכו לחנות ותביאו פלפל חריף, אבקת צ'ילי, קונכיות טוסטאדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר בגריל, ו כריכי דקר בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שמנת חמוצה ו 2 כפות מיץ ליים. כיסוי וצינה.
שלב דגים, 1 1/2 כפיות שמן, 1 1/2 כפיות מיץ ליים, אבקת צ ' ילי, כמון, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור בשקית פלסטיק zip העליון גדול. זרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
12
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 6 עד 7 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. דג פתית.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
13
מעל כל פגז tostado עם 1/4 כוס חסה מגורר. תערובת בצל כפית ופלפל פעמון שווה על חסה; מחלקים דגים באופן שווה על תערובת בצל ופלפל. דגים למעלה עם סלסה תירס; טפטוף עם תערובת שמנת חמוצה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.