טאקו עוף אנצ'ו עם סלט כרוב כוסברה וקרם אבוקדו
טאקו עוף אנצ'ו עם סלט כוסברה וקרם אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך מלח, שמנת, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו טאקו עוף אנצ'ו עם סלט כרוב וכוס אבוקדו שמנת, טאקו עוף אנצ'ו של בישול אור עם סלט כרוב ושמנת אבוקדו, ו Spice-שפשף עוף וטאקו ירקות עם סלט כרוב וקרם צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מפזרים עוף באופן שווה עם אבקת צ ' ילה, מלח שום, כמון. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
שלב רינד, 1 מיץ כף, והבא 3 מרכיבים (דרך אבוקדו) בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
שלב הנותרים 1 כף מיץ, סלט כרוב, בצל, כוסברה, שמן, ומלח, משליך מעיל.
טורטיות חום על פי כיוונים. מחלקים את תערובת העוף באופן שווה בין טורטיות. למעלה כל טורטיה עם כ 1 כף תערובת אבוקדו 1/4 כוס תערובת סלט כרוב.