קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

טאקו שרימפס Garlicky

טאקו שרימפס Garlicky
המתכון טאקו שרימפס Garlicky יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 528 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם מלח, כוסברה, שרימפס מפרץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו שרימפס Garlicky - טאקו כוסברה (טאקו דה Camarones אל Mojo דה Ajo), טאקו דה קמרון אל Mojo de Ajo (טאקו שרימפס מוקפץ), ו שרימפס מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לכסות את העגבניות מיובשות עם מים חמים ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז, לטפוח יבש דק קוצצים.
3
בקערה קטנה, לשלב את הקורנית, מרג ' ורם, טרגון, קאיין ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת גדולה, להמיס את החמאה בשמן זית על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניות הטריות והמיובשות ואת תערובת העשב ומבשלים 2 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את השרימפס והכוסברה ומבשלים עד שהחסילון רק מחומם.
מרכיבים שתצטרך
8
למלא את קונכיות טאקו עם תערובת שרימפס העליון עם אבוקדו לקוביות. לחלופין, למלא את טורטיות מחומם עם שרימפס ואבוקדו לקפל במחצית.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים טאקו בבת אחת, עם סלסה וליים טריזים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.