טארט אפרסק מזוגג דבש עם קרם מסקרפונה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה, טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה, ו עוגת מסקרפונה עם דבש, תפוזים ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לחתוך חמאה עד חתיכות בגודל אפונה טופס. עם ריצת מכונה, להוסיף מספיק מי קרח על ידי כפות כדי ליצור גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; לקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקפלים overhang ב ולחץ כדי ליצור צדדים בעובי כפול. לחץ בתוך קצה הקרום כדי לדחוף אותו 1/8 כדי 1/4 אינץ ' מעל הקצה העליון של פאן. פירס תחתית קרום עם מזלג. להכניס למקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
אופים קרום טארט עד הזהב, פירסינג עם מזלג אם בועות טופס, על 25 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב; לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מערבבים סוכר, קמח וקליפות לימון בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים אפרסקים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
יוצקים לתוך קרום אפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
טפטוף דבש על תערובת אפרסק; נקודה עם חמאה ומפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
אופים עד אפרסקים רכים שקדים קלויים, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מברישים פירות ושקדים עם שימורי אפרסק. מגניב 15 דקות לפני ההגשה. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. חנות טארט בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסק
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1
באמצעות מיקסר חשמלי, beat cream, mascarpone, סוכר, ווניל בקערה גדולה עד פסגות טופס. פורסים טארט ל-6 פלחי ומגישים עם גושים של קרם מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
סוכריות פרוסות Necco
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
* גבינת שמנת איטלקית זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.