טארט דלעת עם קרום אגוז קלוי
זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. אם יש לכם מולסה, תמצית vanillan, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארט ברי טרי עם קרום אגוז קלוי, טארט ירקות קציר מלוח עם קרום קינואה קלוי, ו עוגת שמנת עם תפוזים, דבש וקלוי-קרום שקדים (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שקדים, אגוזי מלך ואגוזי לוז (קלוי & מקורר) 6 קרום: פירורי קרקר גרהם חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות 1 x חלמון ביצה 2 x ביצים 1 גבינת פרמזן מגוררת זרעי פשתן 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) קינמון טחון 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכר חום בהיר 1 גבינת פרמזן מגוררת 4 כוסות קמח חיטה 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן) 158 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יוגורט רגיל 425 פלפל האבנרו מחית דלעת 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה 1 גבינת פרמזן מגוררת (מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!) 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1 כפית שמרים לתפיחה מהירה