קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט לימון

טארט לימון
לימון טארט טארט הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 472 קלוריות. מתכון זה משמש 10. מתכון זה מאוכלרשת יש 5 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -45 דקות. אם יש לך ביצים, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: טארט מוחיטו {עם קרם ליים ביתי}, טארט קורד ליים עם פטל (דל פחמימות וללא גלוטן), ו קאפקייקס קוקוס מפתח ליים עם קרם חמאת קרם ליים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, מערבבים את החמאה והסוכר יחד עד שהם פשוט מתאחדים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הווניל. בקערה בינונית, מנפים יחד את הקמח והמלח, ואז מוסיפים אותם לתערובת החמאה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתחיל להתאחד. לזרוק על משטח מאובק בקמח ולעצב לדיסק שטוח. לחץ את הבצק לתבנית טארט תחתית מזויפת בגודל 10 אינץ 'או 9 אינץ' מרובע, וודא שהקצה המוגמר שטוח. מצננים עד שהם יציבים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
חמאה 1 צד של ריבוע נייר אלומיניום כדי להתאים בתוך הטארט ולהניח אותו, עם חמאה כלפי מטה, על המאפה. ממלאים שעועית או אורז.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מסירים את נייר הכסף והשעועית, דוקרים את הטארט בכל קצוות המזלג ואופים שוב 20 עד 25 דקות נוספות, או עד להשחמה קלה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הסר את גרידת 4 הלימונים בעזרת קולפן ירקות או זסטר, והקפיד להימנע מהחריץ הלבן. סוחטים את הלימונים להכנת 1/2 כוס מיץ ומניחים את המיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
ZesterZester
9
הכניסו את הגרידה למעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים את הסוכר ומעבדים במשך 2 עד 3 דקות, עד שהקליפה טחונה דק מאוד. בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, קרם את החמאה עם הסוכר וגרידת הליים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים-את הביצים, 1 בכל פעם, ואז מוסיפים את מיץ הליים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מערבבים עד לאיחוד.
13
יוצקים את התערובת לסיר של 2 ליטר ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד להסמכה, כ -10 דקות. קרם הליים יסמיך בערך 175 מעלות צלזיוס, או ממש מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
מסירים מהאש ומניחים בצד.
15
ממלאים את הקליפה טארט עם לימון חם ליים ולאפשר להגדיר בטמפרטורת החדר. לאחר ההגדרה מגישים מיד או מקררים עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים