טארט עגבניות
אם יש לך גבינה, זיתים כדי לקשט, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה מעולה. מתכונים דומים: טארט עגבניות, טארט עגבניות, ו טארט עגבניות.
הוראות
שאל עוזר מבוגר כדי להפעיל את התנור על 200c / 180c מאוורר / גז
מערבבים את הגבינה הרכה יחד עם החרדל בקערה קטנה.
חותכים את העגבניות לפרוסות עבות.
מגלגלים את המאפה לתוך מלבן על משטח משוריין אל תדאג אם הקצוות לא אחידים. הרם את המאפה על תבנית אפייה
עכשיו תקצץ את כל החלקים המתפתלים. סמן גבול העובי של שתי אצבעות מסביב לקצה.
מורחים את הגבינה הרכה בתוך הגבול, ולאחר מכן מסדרים את פרוסות העגבניות על גבי. לקשט עם אנשובי או זיתים (אם שימוש).
מגררים את הפרמזן בכל מקום. שאל מבוגר לשים את הטארט בתנור במשך 30 דקות או עד המאפה הוא זהב והעגבניות מבושלות.