טארט פירות טרי עם גבינת מסקרפונה
אם יש לכם אבקת סוכר, piecrusts, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: טרי תאנה, משמש & Mascarpone טארט, עוגת פירות יער מסקרפונה טרייה, ו אביב מסקרפונה ועוגת פירות.
הוראות
להקציף יחד גבינת מסקרפונה והבא 3 מרכיבים בקערה בינונית. כיסוי וצינה.
בינתיים, fit piecrust לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לחץ לתוך קצוות מחורצים. מקפלים כל בצק עודף על פני מחוץ למחבת, וצביטה כדי לאבטח למחבת. (זה ישמור piecrust מ מחליק למטה מחבת כפי שהוא אופה.) קרום קו עם רדיד אלומיניום, ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
הסר משקולות רדיד, ואופים 3 עד 4 דקות יותר או עד חום זהוב.
הסר מהתנור מתלה תיל, להתקרר לחלוטין (כ -15 דקות). הקש בעדינות על קרום עודף מצדדים של מחבת, באמצעות מערוך.
תערובת mascarpone כף לתוך פגז טארט מקורר, מתפשט לקצוות. מסדרים קיווי סביב הקצה החיצוני של טארט; מניחים פטל במרכז.
שלב ריבת משמש ו 1 כף. מים בתוך מיקרוגל קטן-צלחת זכוכית בטוחה. מיקרוגל בגובה 25 שניות. מערבבים עד היטב מעורבב.
יוצקים תערובת משמש דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מברשת פירות בטארט עם תערובת משמש.
* ג ' לי תפוחים ניתן להחליף. הפחת מים ל-2 כפית. בשלב 5 ולא מסננים תערובת ג ' לי לאחר חימום.
עוגת גבינה ממולאת פרי טרי טארט: תחליף 2 כוסות מוכנות לאכול עוגת גבינה מילוי גבינת מסקרפונה. להגדיל מיץ לימון ל 2 כפית. המשך עם המתכון לפי ההוראות.