קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

טארט צימוקים תפוחים

טארט צימוקים תפוחים
צריך קינוח צמחוני? טארט צימוקים של תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 569 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, סוכר, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך גדול כף ציון של 18%. נסו טארט צימוקים חמוציות, דלעת וצימוקים קראמבל טארט, ו מנגולד שוויצרי, צימוק וטארט צנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
שלב את החמאה, הקמח והמלח במעבד המזון. דופק עד שהתערובת נראית כמו פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מזלפים פנימה מחצית ממי הקרח ודופק עד שהתערובת יוצרת כדור מחוספס, מוסיפים את המים הנותרים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מוציאים את הבצק ממעבד המזון, יוצרים אותו לדיסק, עוטפים בניילון ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מילוי: הערה של קוק: מספיק ל -2 טארטים. קל יותר להכין כמות גדולה יותר והיא תימשך במקרר במשך חודשים.)
5
בסיר קטן ממיסים את החמאה ומבשלים אותה עד שהיא מתחילה להשחים ומתחילה להריח כמו אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מעבירים את החמאה לקערה של מערבל מעמד המצויד במשוט, ואז מוסיפים את הסוכר ומקציפים יחד במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה את הקמח. לאחר הקמח משולב, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם. מקציפים פנימה את זרעי שעועית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
תפוחים: במחבת מטגן גדולה על אש בינונית, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את התפוחים והסוכר ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך, בערך 6 עד 7 דקות. משוך את התבנית מהמבער והוסף את הברנדי. חזרו לאש ולהבה, אם תרצו, או פשוט תנו לאלכוהול להישרף. זורקים פנימה את הצימוקים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מוציאים את הבצק מהמקרר 15 דקות לפני שהוא מוכן לשימוש, זה יאפשר לבצק להתרכך ולהגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
2
אבק משטח עבודה נקי בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מרדדים את הבצק לעובי של כ -1 / 8 אינץ 'ומניחים אותו לתבנית טארט בגודל 9 אינץ' עם הרבה מעבר בצדדים. שמאר מחצית מהמלית לתחתית תבנית הטארט ומעליה תערובת התפוחים. מקפלים את הבצק מעל החלק העליון של התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
מברישים את הבצק בשטיפת הביצים. מקררים את החצי השני של המילוי לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
אופים את הטארט בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב ופריך מעט, בערך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים את הטארט מהתנור, חותכים ל טריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה