טארט צימוקים תפוחים
צריך קינוח צמחוני? טארט צימוקים של תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 569 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, סוכר, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך גדול כף ציון של 18%. נסו טארט צימוקים חמוציות, דלעת וצימוקים קראמבל טארט, ו מנגולד שוויצרי, צימוק וטארט צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
שלב את החמאה, הקמח והמלח במעבד המזון. דופק עד שהתערובת נראית כמו פרמזן מגוררת.
מזלפים פנימה מחצית ממי הקרח ודופק עד שהתערובת יוצרת כדור מחוספס, מוסיפים את המים הנותרים במידת הצורך.
מוציאים את הבצק ממעבד המזון, יוצרים אותו לדיסק, עוטפים בניילון ומקררים לפחות 1 שעה.
מילוי: הערה של קוק: מספיק ל -2 טארטים. קל יותר להכין כמות גדולה יותר והיא תימשך במקרר במשך חודשים.)
בסיר קטן ממיסים את החמאה ומבשלים אותה עד שהיא מתחילה להשחים ומתחילה להריח כמו אגוזי לוז.
מעבירים את החמאה לקערה של מערבל מעמד המצויד במשוט, ואז מוסיפים את הסוכר ומקציפים יחד במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה את הקמח. לאחר הקמח משולב, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם. מקציפים פנימה את זרעי שעועית הווניל.
תפוחים: במחבת מטגן גדולה על אש בינונית, ממיסים את החמאה.
מוסיפים את התפוחים והסוכר ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך, בערך 6 עד 7 דקות. משוך את התבנית מהמבער והוסף את הברנדי. חזרו לאש ולהבה, אם תרצו, או פשוט תנו לאלכוהול להישרף. זורקים פנימה את הצימוקים ושומרים.
מוציאים את הבצק מהמקרר 15 דקות לפני שהוא מוכן לשימוש, זה יאפשר לבצק להתרכך ולהגיע לטמפרטורת החדר.
מרדדים את הבצק לעובי של כ -1 / 8 אינץ 'ומניחים אותו לתבנית טארט בגודל 9 אינץ' עם הרבה מעבר בצדדים. שמאר מחצית מהמלית לתחתית תבנית הטארט ומעליה תערובת התפוחים. מקפלים את הבצק מעל החלק העליון של התפוחים.
מברישים את הבצק בשטיפת הביצים. מקררים את החצי השני של המילוי לשימוש אחר.
אופים את הטארט בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב ופריך מעט, בערך 35 עד 40 דקות.
מוציאים את הטארט מהתנור, חותכים ל טריזים ומגישים.